Home > I,Myself n Me > Shopping Mania

Shopping Mania

Well sempena end of year and the JIMAT malaysia campaign.. I went crazy and shop like never before.

Almaklum la Kerajaan bagi bonus and to futher help stimulate growth hampir 50% of my salry + bonus tu dihabiskan dalam masa 1 minggu hehe..

Sepasang kasut primavera- khusus untuk jln2 selain ke opis, sepasang kasut utk opis. Baju batik 2 pasang, yang tak batik pun 2 pasang. Dan last but definitelynot least my new sabrina op art. Cantil Skal handbag ku itu heheh and sama sejibik ngan cik Jush kita cuma color je beza. Mine is brown her’s is black. Gorgeous kan bag kami..

Punya la semangat nak bag baru sampai everyday pun check up date on tracking parcel.. so here are some pics on my shopping spree wo weeks b4 new year!!

HAPPY NEW YEAR TO ALL!! HOPE THIS NEW YEAR BRINGS US JOY AND HAPINESS..

Categories: I,Myself n Me
  1. Alifah Norzam
    January 5, 2009 at 12:31 am

    I want oneee!!!

  2. ans78
    January 5, 2009 at 11:10 pm

    hahaha apa lagi marilah menghabiskan bonus yang diberi… seriuosly its gorgeous!!;)

  3. January 6, 2009 at 10:03 am

    mau beli beg jugak!

  4. Anis
    January 6, 2009 at 1:11 pm

    Queenz cepat put in ur order.. Pn Azlin kite tgh browsing fro leather bag..🙂

    p/s: does that indicates we have lots of free time… hmmm

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s