Home > I,Myself n Me > TPM dengarlah…

TPM dengarlah…

This entry is dedicated to our TPM Dato’ Sri Najib.  I’m wondering what is in his mind. I’m sure he heard about all the bad remark about him and how most of them doesn’t want him to be the next Prime Minister of Malaysia.

Aku sendiri taklah kesah kalu dia naik jadi PM coz I think he got the traits but seriouslly… I DON’T WANT Rosmah as the prime minister wife. Tolong lah.. satu Malaysia cakap.. sebelum ni yang Menteri Pertahanan bukan Najib tapi Rosmah.. and know what.. kat sini pun dah ada ciri-ciri menjurus ke arah MK Ia and Ib.Apa kebendanya pengerusi puspanita kena ada pejabat khas.. org lain jadi pengerusi puspanita gak.. tak payah pun ada bilik khas.. poyo…

I mean can’t he see that his wife is the major part why people don’t support him??? Read all the blogs.. the negative are mostly related to his wife and not because of him.  Bukanlah aku suruh dia ceraikan wife dia tu.. tapi JAGA la skit kelaku pompuan tu. Satu Malaysia kata dia dengaq kata bini…Bini PM sebelum sebelum ni tak macam bini dia pun.. semua low profile kalau pi function pun bukan yang jenis hiburan larho ni.. Pls la.. masa depan negara di tangan Najib come 1 April ni..

Tah la.. It just that.. I’m sad with what is happening in our country sekarang. Kononnya rakyat nak tunjukkan kuasa memilih pembangkang but bila dapat kuasa pembangkang kurang ajar.. yang geng BN plak still tak sedar diri.. masih gila kuasa mengatasi segalanya.. Ahli politik semua ni tak terfikir ke pasal kemakmuran negara? tak terfikir ke yang mereka dipilih untuk menjadi pemimpin bagi memajukan negara bukan mengkayakan keluarga sendiri. Kalau yang Islam tu.. dah tak tahu ke dosa pahala.. syurga neraka?

Ok.. habis dah luahan perasaan.

Categories: I,Myself n Me
  1. March 18, 2009 at 9:24 pm

    beraninya statement….

  2. gadgetfreq
    March 18, 2009 at 10:22 pm

    Ala let the fella being happy for once…We just mere human… in end there is death… and we all getting tua in the end… we not immortal.

  3. ans78
    March 19, 2009 at 9:09 am

    Azataq – tu la kan.. tapi dah tak tahan tgk kemusnahan negara ni… sedih pun ada..

    Gadget – Letting him be happy is one thing letting him in ignorance is another.. letting him continue like this means that we are letting our beloved country go into ruins.. tah la..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s