Home > Work > 5 S

5 S

Treasury Malaysia in in the procees of getting the cert for 5 S. KSP plan to receive the cert by June 2009. Some say its a big ambition for treasury but seems that we are really into it. Hmm actually this can only happen if all of us (bosses, middle mgt n support staff) are all together in achieving it.

I’m lucky taht I’m in Makro seksyen as.. most of people in makro boleh bekerjasama dengan baik sekali.. nak buat kutipan duit untuk ni pun senang.. cuma yang lelaki lelaki ni kedekut duit skit.. dah jadi bosses pun masih berkira ke.. bukan mintak banyak pun..

Anyway.. yesterday.. we manage to clean up the library. A major accomplisment since that library sangatlah semak sejak 5 tahun yang lalu.. Sekarang ketua pustakawan dan pengawas perpustakaan 2 org tu kena susun, tag dan mencantikkan library.. Tapi takpe.. depa 3 org tu memang rajin pun.

Today or tomorrow giliran bilik fail pulak.. cepat la abis 5 S ni. oh ye.. bilik air dah cantik dan wangi.. tinggal nak panggil org dtg drill penyangkut.. Surau pun dah lawa.. hmm Thanks all Makro.. you are the best!!!

Kepada sesiapa yang tak tau 5 S tu apa.. hmm buka link ni..

5S_(methodology)

signature

Categories: Work
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s