Home > I,Myself n Me > Selesai sudah….

Selesai sudah….

Sekejap aje 6 minggu berlalu. Today is the last day of QA3 course.. dulu rasa masa panjang lagi untuk isi borang dll tapi sedar tak sedar sekarang dah 1 minggu bulan 6 dah tamat.

Actually sesiapa yang kata QA ti senang agaknya memang pandai la kot.. coz aku rasa susah betul.. sampai hampir setiap malam kena study.. uish.. memang preparation utk study la..

Lepas tu dapat pulak pengajar yang mengajar macam bullet train.. semput mengejarnya.. nasib baik la ada kak Joes, Reezal, Juzi & Aman.. so diaorang ni la jadi tenaga pengajar gue yang amat mantap sekali.

Dalam kelas QA3 memang suma org pun kenai la Kak Joes n Reezal coz jadi pakar rujuk.. lecturer pun asyik puji depa je. Tapi memang best.. semua ada spirit bantu membantu untuk pastkan semua lulus..

Esok exam SPSS harapnya boleh jawab dengan senang supaya tak payah repeat..hahaha. After that.. ingat nak cuti.. tapi on 11hb ni ada bajet konsultasi.. dah pastinya tak leh cuti.. sian pulak kat org lain yang kena kerja tu.. hmm

Nak balik kampung lagi, buat medical check up lagi.. isk banyak sungguh kerja yang tak siap lagi ni. Ok apa pa pun.. esok exam so mlm ni kena la baca sikit nota ..(hmm tgk.. ini la bahana QA3) tetiba je jadi pelajar yang agak rajin mengulangkaji..

OK wish me luck!!

Categories: I,Myself n Me
  1. June 10, 2009 at 10:37 am

    Betul ke Cik Anis beli rumah di Kota Warisan? No. berapa? Jalan apa? Adakah berjiran dengan Kak Maria?

  2. Iszad Jeffri Ismail
    June 15, 2009 at 2:42 pm

    elooo anis….

    jgn la begitu merendah diri….anis, rizal, kak joes, juzi, norwan, nik azman… memang tip-top QA3! saya sgt sure anis sure score more than 95%.

    org yang bercakap ni…jgn harapla…attendance pun tak penuh….huhuhu
    but to share with u, really enjoy la QA….kalau bleh dipanjangkan 3 bulan pun takpe.

  3. ans78
    June 15, 2009 at 9:13 pm

    ape yang ko merepekkan ni iszad… anyway I like the basic knowledge yang di belajar masa QA tu.

    Kak Maria.. yep.. I pun dok sana gak nanti.. kita berjiran la.. rumah I no 99 jalan.. lupa la.. tapi rumah teres yang mengadap rumah semiD tu. hujung tahun ni I pindah kot.. reramai la kita kat kota tu ye kak maria..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s