Home > Work > UKM here I come…

UKM here I come…

I want to go for my master n harapannya masuk Julai ni tapi sebelum ni SUB kata I have to go in November.. dia suruh tangguh dulu..

So tadi pergi jumpa dia to ask permission to go in July. Sebelum masuk bilik dia tadi.. jenuh baca doa.. tangan siap menggeletar .. ada gak la rasa nak muntah.. haha teruk kan but then kami (Juzi n me) masuk jugak la bilik dia.

Nasib baik la mood dia quite ok.. tak payah pujuk lama lama pun.. dia bagi je pegi.. Alhamdulillah.. keluar je bilik dia tadi.. mak melompat lompat kesukaan tau..

So now.. menghitung hari je la nak pergi.. 13 more days to go. Thanks Dato’ for letting me go. Kalau lepas ni kena balik sana pun I don’t mind.. tapi kalu boleh masuk la bahagian lain.. nak gak belajar benda baru kan.. but definately don’t send me to E*U pls.

Categories: Work
  1. azataq
    June 17, 2009 at 11:37 pm

    sib bek x terpeleot kaki ngan high heel tu kan

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s