Home > I,Myself n Me > Maka hilanglah stress ku..

Maka hilanglah stress ku..

Sesungguhnya Allah itu maha penyayang. Selalunya hambanya lupa pada kasih sayang yang diberikan.

Last week was really stressful week for me & I’m sure for my mom too. Kenapa sesetengah orang hanya pentingkan diri tak pikir masa depan or what will happen hasil tindakan mereka. Tapi Allah maha penyayang.. doa ibu selalunya makbul. Syukur semua dah selesai.. n to the person yang telah stress kan me n my mom.. Insaf lah.. jangan menyusahkan diri & family lagi dah.

Ingat tuhan dalam semua tindakan. Semua kejadian ada hikmahnya..

Categories: I,Myself n Me
  1. June 20, 2009 at 11:31 am

    perbetulan ejaan sket..bkn tuhan tapi Tuhan..ekekeke..

  2. ct
    June 20, 2009 at 10:54 pm

    ada cekgu plak kat sini….hmmm…lega dah laa sume dah setel…jgn dok stress2 lagi…klu org tu wat hal lagi…kmu belasah je dia chaq…. :p

  3. azataq
    June 21, 2009 at 7:09 pm

    tol tol tol…parangkan je terus..hbs cerita

  4. ans78
    June 26, 2009 at 9:10 pm

    Hmm anyway.. barang yang lepas jangan di kenang.. jadikan ia lembaran sejarah yang kita perlu ambil ikhtibar..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s