Home > Uncategorized > Jiran baru

Jiran baru

Wah terkejuit akak hari ni.. area sebelah kuaters akak side kanan tu semiD house.. so maknanya yang gred 48 n 52 dok kat situ la. Akak dok kuaters teres side kiri….

Tapi yang menyebabkan akak terkejuit hari ni ialah.. tadi ada jiran baru lorong satu tu baru pindah.. barang yang dia bawak punya la banyak.. sampai 3 trailer 12 tayar (ke lebih ye..) tapi trailer yang sangat panjang itu lah.. 3 biji you all.. haha teruk akak kan pi gossip pasai jiran plak..tak baik tau!!

Tah apa la yang depa bawak.. anyway selamat datang..

photo

Categories: Uncategorized
  1. azataq
    June 27, 2009 at 3:02 am

    ooo…baru ker..patut ler tgk brg..belambak haq…ingat kan cuci rmh ker apa..dah ler xda pgar…bumbung punbkn sampai hbs…larat kah depa nak susun tuh…isk isk isk….

    (always pun be the first comment here…adakah aku hanya duduk dpn pc jer)

  2. cik ct
    July 1, 2009 at 3:11 pm

    tadi kmi blk tgk makcik tu dok nyapu lagi…kotak2 dah nak lupus kira…giler byk barang depa

  3. July 4, 2009 at 1:52 am

    mak aih hang… bab mengumpat… siap amik gambaq lagi.. haha

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s