FEP

Itulah nama sekolah tempat akak sambung belajar. Falkulti Ekonomi & Perniagaan nama panjangnya. Tadi hari pendaftaran so.. pagi pagi lagi dah sampai ke situ ngan Juzi. Jumpa la beberapa kawan dari QA hari tu. Lepas dengar taklimat dekan dll kena pi mendaftar di PSS atau nama panjangnya Pusat Pengajian Siswazah.

Niat di hati nak amik 2 paper wajib n 1 elektif tapi tak boleh sebab clash.. so kena la daftar 3 paper wajib jugak. Sebagai strategi.. kami cari ex-student UKM yg sambung master.. nak pilih lecturer kena la tanya depa sapa yang best. So setelah sesi merisik lecturer n paper mana yang nak di amik.. kami pun daftar la..

Nak amik kelas pun pastikan semua kawan-kawan amik kelas yg sama.. teruk tul. Tapi ye la.. biar ramai kawan senang nak blajarkan.. n also senang nak pinjam nota dll.. maka 3 paper yg diambil sem ni – makroekonomi, mikroekonomi & ekonometrik. kelas plak early morning isnin, selasa & khamis. Maknanya akak cuti jumaat & rabu ok la tak la rasa sesak sangat ada masa rehat between kelas kot..

Thanks to Jaja, Suzi & Ana bebudak ex UKM yang bantu akak mendaftar tadi.

Categories: I,Myself n Me
  1. July 1, 2009 at 12:14 am

    belajaq rajin2 akak ye..jgn ponteng skolah plk…nnti cekgu rotan kat montot tu..wakakaka…

  2. cik ct
    July 1, 2009 at 3:16 pm

    uihh…ada org dah tukaq nama la…..😛

    dia ni mmg rajin blajaq…..tu yg tadi dok layan industan tu…isk3…
    montot byk isi…takpa kena rotan pon….hahahahahahahaaa

    awat tak snap2 gambaq FEP ni..leh gak nak tgk…..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s