Home > Uncategorized > Hasil Tangkapan Warehouse

Hasil Tangkapan Warehouse

Hari ini dengan berjayanya Yong (hmm guna nama ni la memandangkan akak anak sulung org perak plak tu..) dengan adinda adinda telah pergi ke warehouse scholl. Dekat Subang Jaya SS13. Punya la mencari kat mana la tempat scholl ni buat warehouse.. rupanya ditengah kawsan kilang-kilang.. nasib baik ada google maps.. sampai la kami ke sana walaupun agak lewat..

orang punya la ramai.. kena berebut pulak tu.. adoi la.. adik ipar yong yang pegnent tu pun sibuk nak berebut sama.. tapi ye la kan.. kasut scholl tu.. kalau harga kat kedai RM180 kat situ regenya RM60 je.. murah giler.. tapi tu la.. saiz normal macam yong ni (5) agak sukar didapati.. kalau saiz 6 memang lansung tak dak la.. saiz 8-9 banyak la.. for men plak saiz 7 memang tak dak.. other saiz i.e. 9 memang banyak.. hmm sian hubby.. tak dapat pun beli sebarang kasut.

Anyway.. walaupun Yong agak keciwa tak dapat menangkap kasut heel yang diingini.. tapi at least dapat la buat tangkapan kasut jalan satu n heel biasa satu.. hmm takpe la.. bukannya Yong keja dah kan.. so tak pakai dah heel pi opis.. pi kuliah baik pakai kasut flat je senang nak naik turun tangga..

Inilah hasil tangkapan Yong dan adik-adik.. hmm dapat 5 pasang je.. tak larat dah nak berebut ngan org yang sangat ramai itu..

Categories: Uncategorized
  1. azataq
    July 4, 2009 at 9:36 pm

    ok per aqil n azrul dpt cekelat…abe joe dpt saman…ekekeke..sian dia

  2. ct
    July 5, 2009 at 10:29 pm

    bila plak abgjoe dpt saman???tak tau pon…
    takpe le…len kali p plak..kali ni kita wat khemah…tido sana…..kompom dpt kasut cantek2 ngan saiz yg amat sesuai

  3. azataq
    July 7, 2009 at 12:33 am

    la..kan on d way nak gi pudu tu abe joe kena tembak…tutututuutututu

  4. July 8, 2009 at 5:59 pm

    wowss, ada lebih?

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s