Home > Uncategorized > Farewells Party BEA (Makro)

Farewells Party BEA (Makro)

Wow.. it seems ages since I last update blog ni kan.. banyak sungguh perkara yang berlaku since that time.. ok first an foremost nak story kisah last day in office.

Akak telah membelanja seluruh seksyen Makro as a token of appriciation for their continuous support to me masa kerja kat BEA. Pastu kesungguhan semua menjayakan kempen 5S kat Makro.. korang semua memang best..

Makan Kat Johnny’s je.. steamboat.. some pics of the event

Gumbira je semuakan layan makan steamboat.. Thanks you guys for everthing..

After the farewell party sponsored by myself ( huhuhu.. nak farewell party pun kena sponsor sendiri) haha.. tak lah.. Kelab BEA ada gak buat farewell party for all yg nak meninggalkan BEA but masa tu aku balik kampung nak uruskan hal masuk U ni so.. tak dapat hadir.

Tapi kan.. what shock me the most is that my Boss siap belanja I makan.. Well bukan lah tak penah keluar makan ngan other bosses but.. my boss yang ni bukanlah jenis yg makan ngan subordinate dia n belanja makan lagi.. so its come as a surprise that dia ajak I pi lunch (with 2 of my subordinate la). Kitaorg pi Kelab Tasik.. Thanks sir.. terharu pulak, tetiba rasa dihargai gak la kehadiran diri kat Makro tu ( wah syahdu nyer..)

Categories: Uncategorized
  1. dujinx
    July 23, 2009 at 11:40 am

    Anis ur bahagian ni all gals ker? ;p

  2. cik ct
    July 23, 2009 at 2:01 pm

    cik tresna suka tol amik gambo ek…hehehehe
    beh nye p mkn2…kite blk kg kan time ni???tak dpt laa nak join..huk3
    ~walopon takde kaitan ngan BEA…tp berkait rapat gak laa ngan situ2… heh~

  3. ans78
    July 23, 2009 at 2:26 pm

    Dujinx.. sapa ni? anyway.. seksyen I ni ader 3 org lelaki.. timbalan SUB, Ketua seksyen pastu sorg lg pegawai..mas jamuan tu semua diaorg ni takdak kat opis… tapi kan..memang tak jemput depa pun.. hehe

  4. wcx72
    July 24, 2009 at 8:17 am

    uih..awek mano nih??cung oo..kim slm leh??kui3…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s