Home > Uncategorized > B’day Aqil

B’day Aqil

Pada 2 Ogos hari tu ada buat majlis B”day yg ke-2 utk Aqil. Ramai sedara mara yang datang.. ok la memang jemputan pun dikalangan sedara mara je. Bukan tak nak ajak kengkawan tapi.. B’day tu anak adinda so takkan la akak yg nak ajak kengkawan akak.. dan adinda plak nak ajak kengkawan dia.. hmm agaknya dia segan coz majlis tu buat kat rumah akak ..

Anyway.. seronok sangat coz kali ni akak tak sakit.. selsema skit tu ok la.. ingat lagi last year on the same majlis. akak kena denggi.. ya tuhan.. org datang rumah.. akak dok terbaring tidor dlm bilik coz tak larat. Kali ni punya majlis.. si Pak Yang ( ke pak cik Lan hmm) Pak yang buat kejutan la.. tetiba je terconggoi depan rumah.. balik M’sia tak habaq pun.. kengkononnya suprise la.. hm memang la terkejuit pun.. anyway Pak Yang siap bawak awek Vietnam nak sambut b’day aqil.. hahaha Ni antara beberapa gambaq yg dapat di rakam kan..

Ni si Aqil posing amik gambaq sampai landing atas plastik beg.. ni gambaq malam sebelum.. semua org tengah sibuk sediakan door gift.. dia sibuk tolong gak.. rajin sungguh!

Ni gambaq cucu dengan Wan & Opah.. hmm senyum pun tak.. hampeh sungguh cucu sorang ni..

Ni plak aturcara potong kek.. kek yg cekelat tu.. mak dia yang buat.. n kek yg ada pikachu tu Along beli.. sedap oo kek tu.. cheese kopi n kacang hazel.. memang sedap.

Ni keluarga yg nyanyi lagu b’day la.. yg lain tu semua datang lepas Asar.

Yang ni plak sedara yang baru jumpak hasil dari perhimpunan keturunan PWMD hari tu. Depa ni dok kat Presint 9 je.. dekat sangat.. Thanks for coming.. tpi tu la.. ikut pangkat akak sama pangkat ngan mak depa coz depa panggil bonda akak mak su.. hmm maa akak menjadi mak long lah kepada anak anak depa ni..

Anyway SELAMAT HARI LAHIR YANG KE-2 AQIL RIDHUAN MOHD AZRUL”

Categories: Uncategorized
  1. azataq
    August 11, 2009 at 6:19 pm

    Happy Birthdayyyyy

  2. cik ct
    August 19, 2009 at 10:33 am

    gumbira sgt masa ni kan…leh mkn byk2…..hehehehhee

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s