Home > Uncategorized > I’m Piss Off

I’m Piss Off

Today I’m really piss off with staf in Kolej Aminuddin Baki at UKM… The story goes..

UKM now is encouraging their student to use bus service intead of driving because of parking problem. So today disebabkan tak ada parking aku parking la tepi jalan which lots other cars memang park kat situ.

I admit that its wrong and my car got lock (kunci tayar dgn rantai ..) ok itu pun aku tak kesah lagi coz.. ye la dah memang salah parking kat situ so takpe la kena denda bayar je la kan.. yang menyebabkan akak marah giler ni.. is that.. Ada manusia BANGANG BAHALUL tak de OTAK pi cabut cermin side mirror keta.. cabut ok coz memang takde kesan langgar or calar or what so ever..

This stupid moron person cabut cermin side mirror then also letak kon atas keta akak.. Kon tu telah menyebabkan kereta akak calar balar teruk giler.. What the hell is his problem anyway..!!!! Masa akak parking kat situ.. there was NO kon or what so ever.. So apa hasad dengki busuk hati sangat buat kereta orang macam tu.. kalau benda yg sama berlaku kat kereta korang tak bengang ke…. Si bodoh ni tak tau ke kos nak baiki benda macam tu mahal giler.. geram betul!!!!

When akak tanya kat staf kolej tu.. sapa yg buat macam tu.. mula diaorang kata.. “awak tak patut parking kat situ” pastu bila akak kata.. memang la saya tau saya salah.. dah lock kereta saya dah la.. yg pi cabut side mirror n calar balarkan atas kereta saya dgn kon tu buat apa..” tetiba they are being defensive saying that they did not do that. Then when I ask.. dah tu sapa yg buat.. takkan student tetiba nak angkat kon yg besar tu letak atas kereta saya.. tak jawab plak..

Kalau korang pun kan.. logically.. sapa lagi yg nak buat benda tu kan.. mesti la org yg kunci tu yg buat kononnya nak ajar si pesalah kan.. itu la yg aku kata takde otak.. salah guna kuasa.. itu namanya menjahanamkan harta org.. kerja korang kunci kereta je bukan menjahanamkan harta org….

Kurang ajar sungguh!!!

Categories: Uncategorized
  1. azataq
    August 13, 2009 at 4:43 pm

    belasah jer berdas2…kalau den…mmg den x bayor duit kunci tayar tu….lantak ler…yg calar balar tu sapa nak bayar….apa kata..kon tu kasi pecah depan depa

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s