Home > Uncategorized > We are the champions…

We are the champions…

Wah sangat the poyo tajuk kan.. actually nak berkongsi detik kemenangan.. on 14 Ogos BEA telah mengadakan perlawanan persahabatan dengan PNMB (percetakan Nasioanal). Main boling.. best sangat sebab

1. Dapat jumpa kawan kawan opis n jugak kawan2 dari PNBM.

2. Dapat main boling pree hahaha.. walaupun 3 game je kan..

3. Dapat main enjoy giler coz.. semua pun main untuk suka2.. siap masuk longkang bagai..

Walaupun akak dah lama giler meninggalkan game boling ni.. tapi dengan tak disangka-sangka.. akak menang malam tu.. Johan Wanita lagi.. hahaha.. lawak gak coz average score 125 je.. tapi ye la kan.. macam dikatakan sebelum ni.. semua yg datang main utk suka2 je..

Ini plak hadiah kemenangn hamba..

Then semalam (19 Ogos) dear hubby plak ada tournament boling.. katanya peringkat MOSTI.. n dia dapat tempat ke-3. Congrats dear.. walaupun hubby memang la hebat main boling.. tapi dah lama gak dia tinggal coz sekarang ni dok gila main paintball pulak.. anyway ni hadiah kemenangan dia..

Walaupun hamper dia kecik skit.. (n brg dalam tu pun tak berapa best.. hahaha) tapi dia ada piala.. takpe..

apa-apa pun.. We are the champions…..

Categories: Uncategorized
  1. cik ct
    August 21, 2009 at 10:51 am

    uihh…tak tahan tajukkk😛
    tp ok laa..menang gak kan…..pada tak menang pape langsung…sia2 jaa nak p men gak wakil opis ritu..hahahahahaaha…syabbas betei syabbas!!!!!!

  2. August 22, 2009 at 7:08 am

    Ini sudah bagus, Shalin takde orang ganti lagi nih…

  3. azataq
    August 27, 2009 at 1:03 pm

    benefit tu kite org yg dpt gak..ekekeke….dpt mkn coklat byk2..walaupun..hehehe…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s