Home > Uncategorized > Update…

Update…

Actually walaupun aku adadok post kat blog ni tapi tu just story pasal ketensian dengan belajaq je kan.. haha.. Next week start exam week so I’m preparing myself..

Kali ni nak update kejadian di persekitaran..

Mula pada 10.10.2009 Adinda Imah telah selamat menjadi isteri pada Juraidi..majlis kenduri sangat berjaya, alhamdullilah takde kejadian tak diingini berlaku.. ramai sungguh adik beradik yang hadir.. sedara mara yang baru berjumpa masa perjumpaan PWMD dulu pun ramai gak yang hadir.. Thanks to all… tapi yang peliknya.. cenderahati utk org dewasa ada dlm 1000.. n aku rasa yang datang lebih ramai dari itu.. tapi cenderahati tu banyak tak habis… (ada la dalam (100-150) tak habis.. Apakah ramai tetamu yang pulang tanpa dapat cenderamata tu? hmmm.. maaf ye kalau itu yang berlaku..

Pada tarikh yang sama juga.. aku terima sorang lagi anak sedara.. adik kepada Aqil.. namanya Aqmal Rafhan. Lahir di HKL dalam keadaan sihat.. Tahniah ye Atul & Ngah.. so keluarga kami dapat tambahan 2 org ahli keluarga baru la.. Selamat Datang ke keluarga Cikgu Abdullah & Nurse Maryam ye..

Then. akhirnya my house dah siap n aku dah dapat kunci rumah.. sekali pandang takde la pulak nampak defect kecuali pintu depan.. tapi hmm dah minta bantuan Pn Jush kita utk bawa hubby dia mai tolong check.. ye la rasanya Lan lagi pandai nak check berbanding aku & hubby.. so cik Jush.. bila date nyer? hehe

Jiran sebelah kanan En Bakarudin.. side kiri tatau lagi.. but hopefully Malay juga.. bukan racist just lebih senang kalau sebangsa seagama (hopefully la kan..) Sekarang tunggu cuti semester so that boleh pi cari kontraktor utk grill, kitchen, wardrobe dan kawasan sewaktu dengan nya..

And last but not least.. adinda Azrul dah angkut barang utk pindah ke Kampar. Starting 1 Nov dia akan bertugas di UTAR Kampar pulak.. Ok la tu.. banyak masalah dapat diselesaikan sekali gus (hopefully la kan). (1) kos di Kampar murah pada KL specially sewa rumah, (2) Boleh tgkkan ayah n mama ocz dekat, (3) Kalau Atul/Aqil/Aqmal sakit tak payah byk EL.. coz boleh la mama n ayah tlg tgkkan. and (4) Dok Kampar.. jadi org skit kot…tak byk pengaruh pelik.

Ok.. itu la perkembangan terkini.. lepas ni nak kumpul gambar utk di upload.. sekarang ni.. sambung study dulu..Adios..

Categories: Uncategorized
  1. azataq
    November 15, 2009 at 12:21 am

    uisk…yg dasat nya…nak kuar antor anak bini gi klinik pun xleh…even emergency pong…pastu..ot terhad…ha…hamik..br keja cam org sungguh…kekeke…sblm ni main2…terasa dah mamat tu pindah keja….

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s