Home > Hubby n Me > Papadom

Papadom

Tadi pergi tgk papadom dengan hubby.. hmm overall puas hati tgk citer ni.. elemen lawak n sedih dia menjadi..
“Jangan emosional sgt dengan rumput ni” hehe lawak tul..

watak saadom, mon n yvonne aku suka.. watak shasha ada something tak kena.. too bimbo maybe..
Watak Vanida pun tak berapa mantap.. what make her like saadom.. saadom done nothing to sebabkan dia jatuh hati..

Memang la ada part yang melarat.. n tak berapa relevan tapi standard la.. filem omputih pun ada part tu semua kan…

Anyway.. Tahniah to Aflin coz berjaya dalam filem ni.. Kawan – kawan.. specially yg dah berfamily n yg baru nak memulakan family.. pi la tgk citer ni.. seronok..

mesej utamanya.. jangan terlalu mengejar kekayaan wang ringgit kerana kasih sayang lebih penting… kaya macam mana pun kta kalau takde org dokasihi untuk dikongsi kekayaan tu… tak guna juga…

Categories: Hubby n Me
  1. October 30, 2009 at 4:10 pm

    Jom Ke blog kami.Terdapat koleksi terkin tudung deZahra.TQ

  2. November 3, 2009 at 6:58 pm

    papadom best eh? byk gak org review camtu. Nak tengok lah. dah pi KK ke ni?

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s