Home > I,Myself n Me > Rumahku

Rumahku

Ada mention ke dalam entry sebelum ni.. tak sure but rumah saya sudah siap.. kunci pun dah dapat.. sekarang masa utk menghabiskan duit.. adoi la.. dulu azam nyer nak simpan duit so that bila rumah siap duit utk renovate pun ada.. tapi..

Hmm dasar tak ingat masa depan.. belanja duit sesuka hati je.. sekarang ni bila rumah dah siap.. jenuh nak kumpul duit utk renovate.. teruk betul 30K pun aku takde dalam simpanan..

So sekarang ni kena menrancang renovate skit – skit je la.. tak leh nak buat semua sekali gus.. sooo jawab nyer lama lagi la aku nak bermastautin di presint 11 ni.. hmm takpe la.. step by step…

Categories: I,Myself n Me
  1. November 24, 2009 at 1:30 pm

    coolness.. nak renovate and nak ada 30K. Kalau aku, jgn 30K, emptyK. So the house pun 0 reno.

    Anyway, good move. Nak simpan wish nak beli rumah besaq gak lah!

  2. ans78
    December 11, 2009 at 2:56 pm

    memang takde pun 30K tu Ul.. nak cari 15K pun habis korek tabung.. tu la.. dulu dah berniat nak simpan duit tapi bila dah membeli belah lupa lansung nak menyimpan..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s