Home > I,Myself n Me > Result Exam

Result Exam

Wow pejam celik.. dah habis 1 sem aku sambung belajar.. kalau tengok entry sebelum ni memang nampak sangat aku tension masa belajar kan.. memang pun.. sangatlah tensi nyer masa belajar tu coz tak paham pun apa yang lecturer tu ajar..
tapi oleh kerana sifat study untuk exam yang dah ditanam dari sekolah rendah lagi.. maka alhamdullilah masa final hari tu boleh la jugak menjawab soalan..

And today dapat result.. syukur sangat coz tak perlu repeat any paper.. paling teruk pun paper makro dapat B. Oklah at least masih lulus..

Di sebabkan aku tak pernah nak aim anugerah dekan ke.. or what so ever.. memang sangat puas hati dengan result yang aku dapat ni..

so next sem kena maintain je la result ni ye..

Categories: I,Myself n Me
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s