Home > I,Myself n Me > Ungrateful Brat

Ungrateful Brat

Kenapa la manusia ni tak sedar – sedar dari keslipana dan perangai buruk dia? Aku dah masuk tahap bosan n menyampah giler dah dengan perangai dia. Tak insaf lansung.. always think he is right. Tak nak dengar lansung kata orang.. yang dia tahu.. kononnya semua orang tak pernah nak sokong apa yang dia buat..

Helloooo kalau dah benda yang ko buat tu tak mendatangkan manfaat sapa nak sokong. Kalau dah benda yang ko buat tu menyusahkan orang sapa yang nak sokong apa yang ko buat! Masih tak matang.. macam budak kecik yang nak semua benda yang disukai tanpa fikirkan implikasi masa depan.

Contohnya.. habiskan duit gaji utk beli benda kesukaan, pastu nak makan minta duit kat orang.. apa la bangang konsep hidup.. then have a cheek to say that orang tak sokong kamu…

Hidup lansung tak nak ikut peraturan.. always cari alasan untuk cover up kesalahan.. apa ko ingat orang tak tahu apa yang ko buat.. orang lain hidup lebih lama.. dah tahu apa saja alasan cover up yang di buat.

“Dah banyak peluang yang dibagi untuk dia lebih matang.. tapi hati perempuan lembut.. tak boleh disakiti banyak kali.. perasaan sayang pun akan hilang..” aku suka kata – kata ni yang diberikan sebagai alasan kenapa awek ko dump ko hari tu.. tapi tu la.. awek baik so sanggup terima balik ko sebab takut ko buat perkara bukan – bukan.. but.. from perangai ko sekarang ni.. memang tak insaf pun.. and it would not be a surprise if you got dump again.. serve you right!!!

Categories: I,Myself n Me
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s