Home > I,Myself n Me > Bosan la jugak..

Bosan la jugak..

Hmm out burst dalam entry sebelum ni.. still angry but malas nak fikir.. anyway…

Bosanlah.. dah 5 minggu cuti sem.. apa pun tak buat.. langsir tak berjahit, kelas jahitan tak pi jugak.. mikro tak study jugak.. hmm memang la pemalas sungguh diri ini.

Everyday pun bangun tidur.. lepak depan TV n komputer main game.. itu je la kegiatan seharian.. kemas rumah tak jugak..

Dulu masa kerja ok gak coz everyday kena pi opis.. walaupun banyak tekanan kerja but.. rasanya dari duduk saja je kat rumah ni.. lagi la tak best..

Patutlah surirumah tangga suka tgk TV (segala cerita bersiri yang ada) and suka lepak sembang – sembang gosip luara rumah.. aku faham.. betapa bosannye kehidupan depa dok ulang benda yang sama je everyday.. kemas rumah n jaga anak.. kalau anak dah sekolah semua.. hmm lagi la bosan..

Oklah.. nest monday kena daftar paper and my new semester will be starting.. lepas ni entry sure tensi tensi pasal belajar pulak kan.. typical me!!!!

Categories: I,Myself n Me
  1. azataq
    December 22, 2009 at 12:56 am

    sib bek ada tenet..kalu xda lg buhsan tu sampai terasa nak hantuk kepala kat dinding..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s