Home > Movies > Review: Alice in Wonderland

Review: Alice in Wonderland

OMG I could not understand how this movie surpass AVATAR in collection (was it world or maybe just US) anyway.. for me.. this movie suck! Seriously its nor comparable to AVATAR not in the slightest way.. the 3D also not as impressive as AVATAR. hmm

If you all pegi tgk movie ni coz nak bawak your kids ok la.. menghiburkan dan sesuai lah dgn fairytale kanak kanak.. tapi banyak sangat elemen yang tah apa apa tah dalam cerita ni..

Alice hilang ingatan? tapi sebab dia selalu mimpi ngeri.. so dia tak terkejut pun dengan apa saja yang berlaku kat diri dia.. hmm then there’s the white queen.. whats up with her.. I just wan to slap her silly.. she was suppose to be “good” but the potion she made use horrible thing (even a toe).. for me she seems calculative.. macam hipokrit pun ada..

Then come Helena & Johnny Deep.. both are an excellent actor (in my opinion) but dalam movie ni.. tah macam tak menonjol.. nampak sangat “berlakon”.. apakah mereka tak menghayati karektor yang diberi.. tah la..

Memang betullah instinct tak nak tgk movie ni .. tapi sebab dengar kutipannya yang dah melebihi Avatar.. so pegi jugak lah..  ni la antara movie yang walaupun tak habis lagi.. aku dah rasa nak keluar panggung.. hmm

Main Characters in the movie.

Categories: Movies
  1. March 24, 2010 at 5:02 pm

    ina baru je download cerita ni dari internet. tpi tak tengok lagi..tiba2 rasa mcm tak bersemangat je nak tengok lepas bc komen awak =D

  2. ans78
    April 9, 2010 at 7:13 pm

    Ala Ina.. tgk je la.. lagi pun download kan.. hehe.. everyone have their own opinion.. for me.. this movie is a disappointment.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s