Home > Uncategorized > The end of another semester

The end of another semester

Wah sedar tak sedar dah 2 sem habis belajar kat UKM ni.. exam sem ni mcm tak berapa nak boleh buat.. tapi harapnya masih above B la kan.. kalau tak.. aduh la malas nak repeat paper..

Cuti kali ni ingatkan boleh la nak enjoy sit sambil menghias rumah.. tapi tetiba kena prepare lots of things..

1) paper utk kolokium
2) paper utk seminar
3) PTK

rasanya kolokium tu.. tak jadi join la kot sebab mcm tak cukup masa nak kumpul data.. tapi tu la.. sayang pulak kalu tak join.. hmm

Dulu ingatkan bila buat master by coursework tak payah la buat thesis.. rupanya ada kertas ilmiah la pulak.. bila aku tanya kat prof.. kertas ilmiah tu apa.. jawapan dia mcm thesis cuma panjang dia 100 muka surat aje..

ni la namanya takde penyakit cari penyakit..

Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s