Home > I,Myself n Me > PTK..

PTK..

Early June hari tu iols pi PTK 4 di INTAN Kiara.. wah sangat berdebar coz member yang dah pergi sebelum ni bagi pelbagai komen.. ada yang kata ok tapi ramai yang kata tak ok.. sungguh berdebar la..

Nasib baik la ada Fida.. so kami car pool.. first week nek keta Fida then second week nek keta iols.  PTK kali ni agak pendek start hari Rabu n habis Khamis the next week. Kelas pun semua jadi sejam instead of 2 jam. Agak kelam kabut jugak la pastu kena prepare SKT & kerja kumpulan. Nasib baik iols dapat group member yang superb.. memang senang buat kerja.. semua my senior plak tu.. haha nasib bek tak kena buli je kan.

SKT hmm takde la masalah sangat.. biasala setakat komen.. “oh senang je kerja awak.. kalau macam tu saya pun nak transfer ke sana la..” itu komen provokasi biasa.. memang kat tempat iols kerja tak susah sangat sebab dasar bukan operasi yang banyak kerja hari hari.. tapi beban kerja dia macam lain la kan.. iols tak kesah la org nak kata apa pun.. janji tanggungjawab yang diberikan dilaksanakan..

Then perbentangan kumpulan.. tajuk on human capital.. so kumpulan iols focus on education & training.. sebab rasanya itulah tools terbaik nak bangunkan human capitalkan.. kertas renungan ok la.. agak berjaya di siapkan.. tapi kertas individu rasa mcm melepaskan batuk ditangga..

masalahnya.. batuk tu pun agak tersangkut.. harapnya paper tu diterimalah.. exam agak ok rasanya.. syukur sangat ambik PTK ngan Fida & Noni.. diaorang lah yang banyak ajar iols pasal GO semua.. sudahnya.. tajuk GO boleh jawab.. tapi tajuk biasa plak yang sakit kepala.. apa pun iols harap lulus la PTK kali ni.. dapat 3 -3 pun dah ok.

Then iols jumpa my ex-bos kat sana.. owh dah jadi org besar kat INTAN bos iols.. tapi ok la.. dia memang jenis org yang berfikir pun so sangatlah sesuai dok sana.. apa pun.. iols harap semua berjalan lancarlah utk PTK kali ni..

Categories: I,Myself n Me
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s