Home > Uncategorized > AJL 25..

AJL 25..

Menonton AJL kali ni.. sangatlah rasa tua diri ini.. sebabnya.. coz 90% of the song sangatlah tak sedap didengar oleh telinga ini..

Yang iols enjoy lagu persembahan pembukaan & lagu penutup.. pastu ada la 2 – 3 lagu yang boleh diterima. Lagu hafiz, faizal tahir & adira boleh la layan.. pastu lagu yang jadi juara tu.. oklah jugak..

ekceli agak terkejut bila lagu tu menang.. coz rasanya taklah istimewa sangat lagu tu. ramai yang kata AJL is pertandingan lagu bukan artis.. yes iols setuju sebab tulah iols heran mcm mana lagu tu bleh menang.

rasanya lagu lagu lain lebih best muzik nya.. tapi lagu juara tu liriknya best lah.. cuma bila ana nyanyi tu tak clear pun.. pasrt chorus je yg jelas.. ;p

Apa pun TAHNIAH kepada yang menang & yang kalah cuba lagi next time jangan jadi sore loser ok. Dengar citer ada yang baling baling kerusi sebab tak puas hati dengan keputusan malam tu.. relax la.. ni pertandingan lagu je.. bukannya penting sangat sampai tak puas hati nak baling baling kerusi.

Generasi anak muda Malaysia sekarang ni dah terlalu di sogokkan dengan tunjuk perasaan dan keganasan bila tak puas hati sampaikan tak puas hati juara lagu pun nak mengganas. Lain lah kalau menghina raja agama ke aku boleh terima lah nak tunjuk perasaan pun.

Anyway.. AJL kali ni agak oklah walaupun lagu lagunya iols takleh layan sangat.. cuma 2 isu je yang iols nak komen.

1. Tok Pah – berhenti lah cucuk botox tu.. lain benor jadi muka nya.. huduh ada la walaupun kulit cekang.. nak cucuk skit skit tu takpe.. just grow old gracefully.

2. Tok ct – bukak jelah tudung.. tau dak bila pakai mcm tu seolah olah mempermainkan hukum bertudung. Awak tu idola ramai.. makin ramai plak pi pakai tudung mcm tu awak nak tanggung dosanya?? kalau buka terus then tak lah org kata.. ala ct boleh je pakai tudung mcm tu. Jangan ingat awak dapat pahala pree bila org kutuk cara awak bertudung.. awak yang mempermainkan hukum ALLAH lagilah berdosanya..

Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s