Home > Family > Dhiya Qaisara

Dhiya Qaisara

Sebenaqnya aku dapat 2 org anak buah bulan feb lepas. First is Dhiya yg merupakan baby my BIL Rizal. Born kat Alor Staq ikut pintu. Dhiya kecik skit pd Aulya. Gambaq dia tak banyak pasai mak dia pantang kat kampung (bandar darulaman) so baru skali je tgk dia.

Ni si Dhiya dipangkuan Mak Ngah dia..

Dhiya ni cucu sulung keluarga in law aku.. Hehe nak wat camne.. Abg sulung n abg ngah ( tu laki aku la) tak de baby.. Akhirnya cita cita my MIL nak jadi nenek di sempurnakan oleh abg chik.

Kitaorg is the first yg pi tgk Dhiya kat alor star. Maklum la anak sedara pertama.. So incik hubby excited la.. Singgah amik Yusri kat uitm then trus ke alor setar..

Tapikan pengalaman Ina bersalin kat spital alo setar memang xbest.. Ada ka patut ayah dia nak masuk azan & qamat kan baby pun kena tunggu time waktu melawat. Kat putrajaya ni, baby lahir je trus nurse panggil ayah dia tgk.. Siap suruh azan lagi.

Apa pun semakin bertambah anak sedaraku.. Dan semakin kurang la duit raya korang ye … Wakaka ..

Categories: Family Tags:
  1. azataq
    March 22, 2011 at 11:57 am

    wa…x best nyaaaa….kata aqil….

  2. azataq
    March 22, 2011 at 11:57 am

    meh nak kotok kjp…kedah bukan jajahan pas ker…teruk sungguh lah spital sana…

  3. ans78
    March 24, 2011 at 8:00 pm

    duit raya semua sama.. tapi hmm baju raya mesti aqil dapat lebih kot.. hahahaha

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s