Home > Uncategorized > Proposal

Proposal

Well ari ni nak pi jumpa supervisa (menurut usin dlm HKLBR) skali lagi. Harapnya tak kena reject lagi proposal kalu tak bilanya aku nak start buat paper master ni. Pastu bila la plak aku nak grad.

Actually salah sendiri gak sebab terlalu relax sangat sem ni sampai tak buat lansung apa2. Nak jumpa supervisor mana leh lenggang kangkung.. Tapi dari sehari ke sehari dok ralit tau tau dah masuk bulan 3 dah. Gilo apo nak siapkan benda ni by Mei.. Tapi aku kena gak try siapkan at least by julai kalu tak susah gak sebab dah masuk keja.

Bab ni satu lagi.. Masuk keja nanti tah kat mana. Opis lama katanya dah penuh post.. Jangan la kena antar agensi bwh J*M.. Terlampau over protokolnya.. Dari citer kengkawan la… Mantra boss always right sangat dipraktikkan.. Dah >7thn diasuh kat opis lama, kita kena suarakan pendapat dan sometimes can also question your boss. Kang tak pasal2 jadi mcm a friend of mine yg trus di band oleh big boss sebab rajin suarakan pendapat dlm meeting even if pendapat tu betul.

Oklah malas nak pikir lagi.. Just wait n see je la letter of posting nanti. Sekarang siapkan proposal n mari jumpa supervisa.

Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s