Home > Family > Gambar Ziarah & Umrah.. part 1

Gambar Ziarah & Umrah.. part 1

Ok posting kali ni utk gambar shj & bbrp komen ttg gambar la kan.. mula dgn di KLIA

ni di KLIA nak bertolak.. isu sgt iols pakai jeans tapi iols kata.. saya nak pi Yemen tak pi umrah lagi hehehe

ni dlm aerotrain.. ye betul masa kami pi aerotrain telah berfungsi

ni la kapai kebang yg kami nek.. Yemenia.. mkn dia ok & sgt banyak ;p

tibanya di Yemen.. ni tgh tunggu bas dlm airport

ni la masjid kat yemen yg sangat besar tu.. ni view dr tingkap bilik hotel iols.. chantekkan

esok paginya iols kuar hotel ngan kak ude jln2 cari pasal.. besaqkan cabai kering dia ;p

ni iols depan hotel kat Yemen.. nama apa ye.. tah la tak tau

iols bersama ayahbonda dlm masjid yg chantek tu

ni la ahli rombongan kami.. half of it ahli keluarga iols ;p

ni lah kaabah tiruah yg Abrahah buat utk gantikan baitullah tu.. tinggal tapak je

ni gambar dlm dia.. jadi tpt org buang sampah je.. ye la kan kalu dah diperbuat dari emas,perak intan suma.. pastilah kena curi kan

ni depan istana puteri balqis.. ajaibkan istana dok atas batu gitu..

last but not least ni la gambaq org lelaki Yemen yg kembung pipi kulum daun pelik tu.. tu kira saiz kecik tu.. ada yg kembung besaq buah tenis

Categories: Family
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s