Home > Family > Gambar Ziarah & Umrah.. part 3

Gambar Ziarah & Umrah.. part 3

wah ni plak gambar di mekah..

ni la hotel yg kami duduk

muka keletihan selepas tahalul (yg first)..

ni la starting point nak tawaf.. lampu hijau ni hat dlm masjid.. kat area baitullah lupa plak nak amik ;p

Hudaibiyah.. katanya kat tinggalan ni la tpt perjanjian Hudaibiyah dibuat

Jabal Nur.. atas tu ada gua Hira'.. tempat wahyu pertama diturunkan

Jabal Rahmah - tpt Adam & Hawa bertemu dkt dgn Mina.. nampak hitam bawah arch tu.. tu manusia mengong apa tah dok tulis nama penuh kononnya panggil org tu mai sini.. hmm doa je sudah le perlu ke nak tulis tulis..

ni la tpt nak melontar tu.. nampak terowong tu.. jemaah Asia katanya dok balik sana bukit so kena la lalu terowong tu nak mai melontar

anak unta yg cuba nak isap gak susu mak dia.. sian dia

iols dlm muzium.. amik la gambaq dgn bendera dah benda lain tak menarik pun ;p

ayahbonda & pakcik makcik nek kerusi roda bawak sendiri utk sa'ie

ini plak gambar dpn laut merah dah nak balik ni.. luch di tgh panas dpn laut merah

Categories: Family
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s