Home > I,Myself n Me > Sesi berenang renang di “kolam”

Sesi berenang renang di “kolam”

Hmm iols lapor diri 23/4 sebab 24/4 nak pi umrahkan.. pastu balik pada 10/5 pi la ke bhgn B*P utk punch kad.. jumpa ramai kengkawan yg juga berenang beramai ramai di kolam J*A. rupanya semua pun tak dibuat penempatan lagi.. katanya paling awal bulan Jun.. Alhamdullilah sebab sempatlah iols nak siapkan paper..

Punya la ramai geng berenang sampai pas masuk pun tak cukup n depa terpaksa buka je pintu tkt 10 tu. So sehingga hari ni iols masih lagi dok berenang kat sana. Bosan gak sesi berenang ni tapi bila bosan iols balik je.. well janji hp on so kalu depa nak jumpa boleh call. daripada iols buang masa kat sana.. baik buat keja kat rumah or kampus kan.

Iols ada la cakap nak balik opis lama… tapi sepertinya depa ni tak akan bagi kami balik opis la.. kecuali requested by opis lama.. hmm katanya opis lama ada request (bos la kata) tapi agaknya tak cukup kuat kot utk dipertimbangkan oleh bhgn serv. Takpe la.. iols redha je.. mungkin ini ketentuanNYA.. harapnya tempat iols dihantar nanti tempat yg terbaik utk iols dan iols boleh berkhidmat dengan baik.

Categories: I,Myself n Me
  1. azataq
    May 25, 2011 at 10:27 am

    lol..tgk tajuk..ingat kot ada kolam baru kat rmh…hahahahaha

  2. kakyang
    June 8, 2011 at 10:01 am

    oiitt…awat tak leh komen kat posting atas tu…yg p PD tu…sila on cepat!!!😛

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s