Home > I,Myself n Me > celaru

celaru

1 julai buat iui lagi sekali dekat hukm. Kali ni aku rasa lebih bertenang coz 1-dah tahu apa akan berlaku & 2- Prof baca bismillah & doa masa buat prosedur tu.

Then tah kenapa seharian sakit perut.. aku tahan jugak coz ingat its ok its b’coz of all the drugs.. tapi its has been 3 days dan sakit tu tak berkurang pun. Now tambah dgn nausea plak.. call mac tadi & diaorg advise pergi ke emergency O&G kalau tak tahan sakit.

The thing is.. aku memang jenis tahan sakit, few doctor have commented on that. So agak celaru nak pi ke tak.. sebab kalau kata dapat tahan.. masih boleh la kot.. cuma memang tak larat nak gerak byk sangat.

Incik suami kata tunggu esok & kalu masih sakit pergi la.. erkk adakah aku kena bawak kereta sendiri dari rumah ke hukm tu..

Categories: I,Myself n Me
  1. kakyang
    July 6, 2011 at 9:23 am

    tidak acikah kalu p imejensi spital putrajaya???

  2. ans78
    July 6, 2011 at 1:52 pm

    nope kena pi sana gak

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s