Home > Family > Happy Birthday Aqil

Happy Birthday Aqil

31 July hari tu is my beloved nephew nyer birthday.. sapa lagi kalau tak si Aqil Ridhuan atau “hey hey” digelar nyer.. Jadi to celebrate di samping mengubati jiwa yg tak tenteram ni… kitaorg telah pi ke Genting Highland.

 

Pegi pagi balik petang hari sabtu sebab isnin dah puasa so tak nak le pi ari ahad nanti penat. Niat di hati nak nek cable car.. tabi bila sampai stesyen.. dia kata cabel car sdgn diselenggara.. so nek ngan keta la jugak.

Kitaorg (me, hubby, ngah, atul, aqil n aqmal) amik teket indoor je sebab hari hujan n kabus tebal bukannya banyak game indoor open.. lagi satu sebab bawak kanak2 duaorg tu.. bukan boleh main pun tak cukup tinggi..

Aqil seperti biasa sangatlah suka bumper car, nek train & segala benda tu semua.. dan si aqmal (being budak kampung haha) dok terkedu je sebab (1) dia sejuk (2) dia gayat  bila nek flying car dll tu dok senyap je kat tengah sebab gayat.. sian debob.

Apa pun memang best.. ni antara gambaq kat sana

sesampai di sana.. excited giler si Aqil

 

 

Aqil sibuk ke kiri kanan tgk view.. yang si aqmal berdiri tapi pegang tangan abak tak lepas ;p

 

meneliti map indoor pastu bagitau dia nak pi mana lepas ni.. sabo je la

 

Aqil yg seronok dan aqmal yang sejuk🙂

 

Categories: Family
  1. August 11, 2011 at 1:00 pm

    gambor tgk map tu mmg sangat melampau…ngahahahaha

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s