Home > Uncategorized > Penat

Penat

Owh minggu yg sgt memenatkan.. Sabtu petang dpt call dr FEP bgtau bahawasanya “puan konvo hari selasa ni ye” mau tak terkujat coz baru last week check nama xde pun dlm list konvo. Memang xjangka pun akan join konvo tahun ni.. Tetiba je diaorg inform konvo.. Masalahnya..

Esok (ahad) iols kena keluar stesen ke Bukit Tinggi sampai hari Rabu, pastu incik suami dah schedule meeting hari selasa dan iols takde baju baru huhuhu…

Tapi takkan la tak pi konvo kan.. Belajaq seperti nak pingsan tetiba takmo konvo. Jadi iols hello bonda utk inform & terus pilih baju utk dipakai.. Nasib bek la baru lepas raya.. So pakai baju raya je la.

Pastu arrange dgn incik suami utk tolong ambik jubah hari isnin. Hari ahad tu, iols kemas rumah n pagi pi UKM utk tunjukkan kat incik suami lokasi PPS. Then cari tudung utk baju konvo (masa raya pakai tudung RM10 je) kat tapak konvo.

Pastu ptg ahad dlm kul 4 bertolak ke Bkt Tinggi. Isnin lepas habis sesi mlm, iols bertolak balik ke rumah.. Sampai dlm kul 12 mlm. Pepagi 715 dah sampai depan Dektar utk dptkan kad bagi ayahbonda masuk dewan.. Nasib bek incik suami takmo masuk (bosan katanya) kalau tak haruslah berebut coz kad ada 2 je pun.

Habis sesi konvo iols dpt 2 jambangan bunga dan seekor angry bird hitam dr incik suami.. Pastu p bergambar kat studio di tapak konvo then lunch n balik rumah. Pastu terus ke Bukit Tinggi semula.

Habis sesi bukit tinggi rabu tghari balik opis, meeting sampai kul 630 ptg then balik tukar beg. Kul 830 mlm drive ke Melaka pulak.. Ni baru sampai balik ke rumah. Rehat 1 hari di rumah n isnin ni nak ke kuatan plak…

Kesimpulannya saya sangat penat minggu ni

Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s