Home > Hubby n Me, Work > Terabaikah

Terabaikah

Aigooo seperti kisah sblm ini, iols sgt penat berkejaran serata semenanjung.. Hari ni balik lewat dlm kul 730, sampai rumah bagi salam tapi senyap je…

Hmmm something must be wrong sebab incik suami ada je kat atas. Then bg salam skali lagi n dijawap but tonasi jawapan lain mcm je. Maka iols panjat tangga la nak tanya whats wrong, jawapan incik suami “hmm saya rasa terabai..” huhuhu ampun maaf tak terniat nak mengabaikan tapi tu la.. Dah 2 thn dok rumah tetiba bila start keja balik, asyik outstation pastu keja d opis dok bertambah.. Memang la jadi mcm ni…

Dan yg paling sakit kepalanya… Arahan as at 7 mlm tadi esok petang iols kena pi KK, Sabah la plak. Setelah mohon maaf nak masak dinner incik suami dah ok. Hmmm syukur dapat suami yg memahami ni… Tapi have to balik awal (reads before 7) bila x outstation. Bawak balik keja ke rumah pun takpe janji balik awal ….

Categories: Hubby n Me, Work
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s