Home > Uncategorized > Saya sangat sibuk…

Saya sangat sibuk…

wahhh.. melampaukan tajuk posting kali ni.. macamlah orang lain tak sibuk kan.. tapi tu la.. dah SYMP maka cuba lah juga selesaikan semua kerja yang diberi..yang jadi sibuk nyer..

  • kena tanggung kerja desk yang sesangat sibuk
  • PM announce dlm budget so komited dah dan need to run in 2 months
  • tetiba M*TI sangat excited nak buat isu Halal.. not to say sebelum ni tak minat tapi sekarang sesangat bersemangat.. which is bagus la tapi ini la masanya pun..

bak kata my PP… rezeki harimau.. sekali dapat berlambak.. masalahnya.. rezekikah?? huhuhu bolehlah dianggap rezeki coz kerja adalah satu ibadahkan.. so hopefully dapatlah sedikit pahala.

Tapi dlm dok sibuk tu nasib baik isnin lepas sempat ke kandang serigala besar yg jahat hehe (big bad wolf sale) walaupun sejam je dapat la jugak tangkapan 2 plastik.. niat di hati nak pi lagi 2nd round.. tapi kalau dah tiap2 hari balik kul 730.. mana nak pi nyer..

ok stop citer kesibukan tah apa apa iols ni.. ni nak share something yg lawaks..

Hahaha.. totally agree on the blackberry..

Iols setuju on the blackberry🙂.. thanks to http://www.infogossip.net/portal/ for posting this

Categories: Uncategorized
  1. October 13, 2011 at 12:31 pm

    ampeh jer kan….si iphone tgk pengguna blakberi…cehhhh….ngahahahahaha

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s