Home > Uncategorized > Lambat

Lambat

Hei apa la malang hari ni. Firstly lupa kunci jam… Selalunya ham bunyi 630 tapi tetiba hari ni tak bunyi plak.. Bila check rupanya memang xde dlm memory nyer… So dah ler terjaga kul 659 boleh… Nak kejar erl kul 720.

Pastu dah siap bagai tunggu incik suami plak so keluar rumah pun dah 715. Sesungguhnya incik suami ku memang siap lambat.

Then semua traffic light except for 2, semua merah.. Kena tempuh 6-7 lights sblm sampai stesen ddn keta kancil plat JFN yg mcm WTF bawa slow giler janji dia lepas lampu…

Dipenghujung nya sampai stesen 18 minit lg for next train, oleh krn dah check in maka terus gak la naik train tapi memang lambat la ni. Flight kul 830 jangkaan sampai klia kul 808 …. Hmmm yakin boleh!!!

Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s