Home > Work > SYMP

SYMP

Ini sesi luahan perasaan la plak… Kisahnya..

Kena buat event libatkan pengurusan tertinggi negara dlm masa 2 bln..

Event kena umum dan juga beberapa projek kena laksana within the said 2 month jadi you can imagine betapa kena bergerak pantas arranging it all. Owh lupa plak the said event bukan di KL nor putrajaya plak tu..

Yang nak luahan nyer… Arahan bos paling atas di tpt keja.. Kena laksanakan satu acara pecah tanah.. Masa dpt sgt pendek lagi nak mcm2 acara..

Pastu aku nak tanya pejabat pengurusan tertinggi tapi direct bos kata tunggu sat nak bincang ngan top bos.. So SYMP.

Tadi p jumpa top mgt sebab kena pilih dah nak buat event kat ne.. Citer la kita bg 3 option dsbgnya. Komen dia “nape you x tanya dgn pejabat pengurusan tertinggi tu..” erkkk dah SYMP sebelum ni tapi takpe la terima la kononnya kita ni tak pikir..

Then tanya dia balik.. Hoe receptive is that office with org setakat level iols ni je yg contact depa… Jawapan “No.. Top level je boleh deal dgn depa”… So mcm mana?? Aku tak contact ko kata awat tak contact.. Bila nak contact kata your level tak boleh so how?????

Dah aku SYMP tapi aku jugak yg salah so HOW… Hmmm stupid protocol.. Konon nak kurangkan red tape tapi bila nak deal ngan depa PENUH protokol dan sangatlah inaccessable..

Categories: Work
  1. cik tim
    October 20, 2011 at 12:01 pm

    ohhh…mmg bodo laaa…sbb tu saya tak gemor org atas kat sana tu :p
    songeh nye banyak!!!!!!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s