Home > Uncategorized > Nanning

Nanning

Ni bersiaran dari Nanning.. Bukan Naning di N9 ye uols, ni Nanning China. Ni hari kedua iols di sini.. Komen iols.. Kat sini sangatlah tak best nyer… Udara kotor, persekitaran pun agak kotor, panas n takde benda nak shopping. Brg2 dijual tu bukan la takde tapi semua nya old fashion.. Ala2 brg tahn 80an kita tak habis jual mai jual kat sini.

Ni tak terjumpa lagi cenderahati apa nak beli.. Fridge magnet memang tak mandang la.. Tatau la.. Key chain pun tak mandang gak ni…

Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s