Home > Hubby n Me > Happy Birthday My Love

Happy Birthday My Love

Pada tanggal 15 March 2012 my beloved husband telah menyambut hari lahirnya. Kali ni tak de celebration besar besaran (reads – kek dll) sebab both of us agak busy minggu ni. Weekend plak iols kena outstation and incik suami pun kena keja. Kesian incik suami .

On the day, Iols ni plan nak balik awal/on time la sebab boleh la ajak dia keluar dinner dll.. tetiba pepagi lagi bos panggil..

Bos : Anis you come with me to this evening meeting ok.

Iols : This evening? ok bos. kat mana n on what topic? (dlm hati habis laa plan aku)

Bos : at 6pm bilik mesyuarat KP on OBB

Iols : huh?? 6pm… hmm ok (dlm hati lagi sah la aku balik lambat ni)

Cadangnya iols nak tgk wayang pastu dinner then pi karaoke.. tapi sepertinya tak la ni..

 

Anyway plan diteruskan.. @9pm pi tgk filem Bunohan. Iols pilih filem ni sebab dgr Faizal nyer lakonan mantop dlm citer ni.. anyway citer ni slang Klate kan.. pi tgk dgn incik suami paham la skit.

 

Inilah citer kitaorg tgk… Komen aku.. aku tak paham citer ni.. Main mesej pasal adik beradik bergaduh n yg nampak baik tu sebanaqnya jahat dll tu aku paham.. tapi siapakah budak kecik berseluar hitam itu?? semangat? saka? then the mother.. jadi buaya? roh tak diterima?? And the best part.. incik suami yg org klate pun bertanyakan soalan yg sama..

kepada non-klate.. ok je nak pi tgk citer ni sebab subs ada. cuma satu je kesalahan pekhale = pengkalan ye.. bukan = sempadanšŸ˜›

anyway aktiviti lain cancel sebab both of us dah penat hari tu.. bukan penat badan tapi penat otak sebab byk keja Ā on that day. so setakat tu je la sambutan birthday incik suami utk tahun ni..

 

Categories: Hubby n Me
  1. April 18, 2012 at 8:41 am

    se taun sekali… babe go for it jangan kisah boss dia bukan ada hati perut bagitau dia jou are celeberating my habby’s birthday… others can wait… this is to show how much you LOVE your hubby….only once a year, if you miss this might be next year it never comes ini ketentuan ILLAHI walaubagaimanapun kita minta simpang dari ALLAH SWT. kita merancang ALLAH SWT menentukan segalanya nanti kempunan babe…. jaga your hubby well you couldn’t find a hubby as good and as romentic as he is,kalau x percaya orang kedah kata try tengok………nak jadi macam mana……

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s