Home > Family > Penghulu Wan Mohd Desa (PWMD)

Penghulu Wan Mohd Desa (PWMD)

Assalamualaikum .. kepada saudara mara dari keturunan Datuk Penghulu Wan Mohd Desa sekalian.

Ramai yang memberi komen dan update talian persaudaraan keturunan kita ni. Terima kasih. saya bukanlah AJK utama bagi perjumpaan keluarga ni tapi saya ditugaskan untuk update “family tree” kita. Tugas tu dah selesai tapi maaf sebab saya tak upload pun “pokok” tu untuk disemak. Saya akan cuba create dropbox utk saudara mara sekalian download and check nanti. (erkk nanti tu tak janji bila sebab asyik tak berkesempatan aje🙂 )

Kita ada group facebook utk kita berkongsi update masing2.. minta sauadar mara sekalian join ye group ni.

http://www.facebook.com/groups/302112984694/

silalah join ye. admin bagi group ni ialah sepupu saya En Mursyid Mustafa. kalau takleh nak add group ni bleh contact FB dia jugak kot, search je

Mursyid Mustafa info dia “Worked at Maktab Rendah Sains MARAStudied at al al-bayt universityLives in Penang, MalaysiaFrom Alor Setar”

pastu add friend.. bagitau la kat mesej tu yg anda adalah waris keturunan PWMD.

Berkenaan perjumpaan kedua pulak. Sejujurnya.. takde bajet nak buat .. yang hari tu kita bernasib baik sebab salah sorang saudara kita sponsor sekoq lembu buat kenduri,. pastu ada beberapa yang lain sponsor wang untuk kenduri, sewaan dll. Nak arrange lagi skali tu.. boleh cuma takde yang nak championnya. Bagus gak kalau ada dikalangan golongan muda mcm saya ni (ewah perasan muda sat) yang nak uruskan.

Anyway.. marilah terus berhubung dan semoga tali persaudaraan kita ini kekal selamanya. Amin.

Categories: Family
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s