Home > Uncategorized > Sinar pagi : Pengalaman temuduga

Sinar pagi : Pengalaman temuduga

Pengalaman temuduga iols yang pertama ialah di kilang kat shah alam.. Tak ingat dah apa nama kilang tu tapi kilang jepun. Jawatan executive finance kalau tak salah. Hmm pi sana naik komuter ke batu 3 pastu adik iols amik n tolong hantar ke sana naik motor.. Kawasan tutakde kenderaan awam.

Yang iols ingat ialah kena tunggu adik iols datang amik lepas interview tu.. Lepak kat bus stop dlm 3 jam kot.. Ye la.. Masa tu dia study kat Shah Alam so habis kelas baru bleh dtg amik..

Iols tak dapat pun kerja tu ( tak kesa pun masa tu sebab xminat sgt kerja tu). Alhamdullilah.. Kerja sekarang ni jauh lebihbaik dari apa yg iols inginkan. Sekali interview je dah dapat.. Memang rezeki di sinilah tu.

Categories: Uncategorized Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s