Home > Work > Menunggu bateri penuh

Menunggu bateri penuh

Waktu : 1336
Tempat : gate G6 KLIA
Urusan : Tengah tunggu beteri kamera habis di caj

Hehe.. Iols sebenaqnya otw nak pi Phnom Pehn ni.. Ada conferance on Logistics. Untung kerja dgn gomen ni sebab boleh pi merata secara percuma.. At least jejak la gak kaki kenegara negara lain.. Nak harap duit sendiri.. Hmm ampun maap le.. Idak le iols ni byk nor duit nak dihabiskan utk berjalan.

Sangat bersemangat nak pi ni sebab topik pembelajaran baru yg sangat menarik anyway dah memang desk iols sekarang ni ada tajuk logistik. Cuma badan mcm tak berapa nak sihat.. Dgn kaki yg sakit, batuk dah 3 minggu tak reda.. Dan yg paling tak best ialah..bajet pun tak dak..

Bajet ok.. Bukan duit. Duit alhamdullilah Iols ada je.. Yg takde ialah bajet nak pi sana ni.. Ada soalan bajet n duit bukan sama ke? .. NO NO NO..sangat tak sama ok.

Bajet ialah peruntukan duit utk dibelanjakan
Duit ialah.. Well duit la apa lagi

Iols ada la duit.. Cukup utk belanja sampai gaji nanti.. Masalahnya tetiba kena pi seminar..kena pakai duit sendiri dulu.. Bajet tak dak.. Sgt leceh.. Hmm tapi takpa la.. Nasib baik incik suami sudi meminjamkan duit.. Ni la penangan gaji awal last month..

Tapi tu la.. Pinjam duit org ni ( walaupun suamikan) tak best.. Nanti kena ganti.. dah nama pun pinjamkan.. So trip kali ni.. Takleh la nak jln2 n shopping2 sebab bajet tak dak.. Wakakaka

Oklah.. Dah nak penuh dah kot bateri tu.. Gate pun dah bukak so nak pi check in sat..

Categories: Work
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s