Home > I,Myself n Me > Urusan dihari cuti

Urusan dihari cuti

Hari ni iols amik cuti sehari sebab kununnnya nak balik kg mak mentua kat KB.. Tetiba boleh plak ipar duai buat plannak balik masa CNY.. So iols pun diminta balik masa tu.. Hurmmm takpa lah tukar plan pun tukar lah.. But cuti iols tetap cuti.. Hehe

Anyway.. Hari cutilah kena selesaikan urusan peribadi yg berkaitan pejabat.. So 1st step pi majlis perbandaran sepang utk bayar cukai pintu (boleh bayar online tapi depa ni ada 2 no akaun.. So kena confirmkan betui2 dulu)

Pastu pi BSN bayar kad hutang.. Guna CDM je pun tapi humang punya ramai org kat bank hari ni..

Then sesi lunch dgn kengkawan…

Nak dijadikan cerita, rupanya incik suami ada pesan kata brg dia beli akan sampai hari ni.. So kena ada dirumah.. Tapi Ya ampunnnnnn memang iols tak ingat lansung… Tgh sedap bersembang dgn kengkawan tgk phone ada miscall… Call incik suami dia tanya “ada kat mana?” erkkkk

Rasa bersalah sebab (1) lupa kata ada brg dia nak sampai rumah (2) sebab lupa nak bgtau/ mintak izin nak keluar rumah ini hari buat urusan dan lunch dgn member

Dah habis sesi urusan.. Iols call hubby balik.. Nasib baik guna DHL so depa pi hantar brg tu ke opis dia… Kalau pos laju kena pi amik sendiri la jawabnya.

Pengajaran nyer…. Kalau pun lupa pesan incik suami.. SILALAH MINTAK IZIN BILA NAK KELUAR RUMAH OKAY!!!

Categories: I,Myself n Me
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s