Home > I,Myself n Me > Kal Ho Na Ho

Kal Ho Na Ho

Hmm beberapa hari tak menulis… Alhamdullilah.. Diri ini agak tenang sekarang.. Masih menaruh harapan tapi tak nak terlalu mengharap..

Layan cerita Kal Ho Na Ho kat youtube banyak mengingatkan diri ini… Live for today.. Hargai apa yang ada kerana entah ada esok atau tidak (Kal Ho Na Ho).

Syukur dengan segala nikmat tuhan yang dikurniakan pada diri ini… Hargai segalanya yang dikurniakan sekarang.. Berdoa untuk keadaan yang lebih baik dimasa depan…

Owh.. Ptg tadi encik bos tanya.. Boleh tak kalau you pegi kursus next week.. Sebabnya KPP lelaki dua org tu dok tak nak pi…. Bosan la gak kerja kat sini.. Asal outstation je nak suh pompuan.. Habis kitaorg ni takde family? Dah le KPP 3 pompuan.. Dok kerah hat 3 ni lah kemana2 pun… Bukan sepatutnya laki lg senang nak outstation ke..

Mentang2 la aku takde anak.. Ada kerja luar yg tempat tak best semua nak suh aku.. Kalau tempat best pandai je korang nak pi kan.. Hrummmm

Isk.. Baru je kata hargai hari ini… Hahaha.. Cakap tak serupa bikin …

Semoga harapan ku menjadi kenyataan dan dengan itu tak payah lah aku pegi outstation buat 3-4 bulan hehehe

Categories: I,Myself n Me
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s