Home > Uncategorized > Iradori gozen

Iradori gozen

Petang ni dinner kat shushi king… Dah 3 hari tak lalu makan dan asyik teringat kat mi dlm set irafori gozen itu sajork.. Makanya tadi paksa incik suami untuk ikut p makan kat shushi king..

Well seperti biasalah.. Incik suami bukannya suka makan makanan pelik (hanya nasi berada dlm kategori tak pelik ok) .. Dia mcm tak nak dgn alasan “sini takde nasi..” hmmm

Maka iols pun katalah.. Adalah.. Beli la set dia.. So akhirnya berjaya makan kat sini.. Seperti biasa order saya ialah set iradori gozen.. Tapi chawan mushi n nasi iols tak makan pun.. Belasah mee n tempura dia je.. Hehe

Incik suami amik set peri2 chicken ke hapa tah.. Pastu dia belasan chuka chimmi 2 pinggan.. Hahaha tadi kunun tak dak benda nak makan (tak kena selera dia) tetiba dia yg makan byk…

Apapun.. alhamdullilah.. Saya kenyang dan sangat gumbira sebab mlm ni tak kena serangan angin lagi sebab makan sikit sgt…🙂

Categories: Uncategorized
  1. Kakyang
    April 7, 2013 at 8:19 pm

    Ohhh set kegemaran ku…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s