Home > I,Myself n Me > Luahan hati

Luahan hati

Membaca entry kali ni mungkin ramai ( ewah mcm lah ramai yg baca blog ni) yang kata aku tak bersyukur.. Bukan itu maksudku.. Aku sangat bersyukur cuma perlukan ruang mencurahkan kesedihan hati serta kekosotan minda ni..

Kalau baca entri sebelum ni.. Boleh tahu yang Alhamdulillah.. Setelah sekian lama menanti dan segla usaha dijalankan, akhirnya aku MENGANDUNG… Syukur ya Allah atas kurniaanMU ini. Semoga kandungan ini membesar dengan baik dan aku dapat melahirkan zuriat yang sihat serta soleh..

Tapi.. Sesungguhnya aku menderita sangat… Huhhuhu aku kena morning sickness yg sangat teruk.. Dah masuk kategori HG.. owh sangatlah siksanya bila apa yg masuk semua keluar balik..

Aku usaha makan n minum tapi its still coming out… Dr dah kata ni bukan psikologi.. Jgn kata HG tu psikologi sebab dia memang satu masalah..huhuhu badan lemah sangat sampai nak bangun amik air pun tak larat..

Ya Allah.. Kurangkanlah ujian ini Ya Allah… Aku dah tak larat nak menghadapinya.. Dah 3 minggu aku tak lalu makan… Makan pun keluar.. Aku tak nak dah masuk wad sebab sangtlah bosan disana..

Kadang2 menagis mengenangkan keadaan didi.. Tidak sama sekali menyesal cuma tertanya.. Kenapakah dugaan sebegitu berat diberi kepadaku… Aku faham ada yg diuji lebih berat tapi buat masa ni.. I really can’t stand it anymore huhuhu…

Ya Allah, peliharalah kandunganku serta sembuhkanlah ku secepat mungkin… Cuti pun dah nak habis.. Ikut hati memangku CTG tapi ok ke lepak rumah dok lembik mcm ni??

Pastu takleh panas lansung.. Cahaya matahari pun boleh sebabkan muntah.. Logik ke? Dah mcm vampire je lagi… Huhuhu

Cepatlah sembuh…

Categories: I,Myself n Me
  1. sapa kah lagi....
    April 26, 2013 at 11:08 am

    ada org sampai bersalin keluar msk wad…sb x leh nak mkn…ala..sabar lah dulu…trimester pertama je yg nak sakit sikit….mama dulu pon dia kt dia sakit teruk jugak ms pregnant…huhhuhu..turun mama lah tu…moga sihat cepat ya..

  2. Effi
    April 27, 2013 at 12:07 am

    Congratz anis…tapi be strong for the baby k n take care

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s