Home > I,Myself n Me > Frust..

Frust..

Saya sangat frust…. Sangat sangat frust.. Hari ni bangun dengan semangat yang baru, dah ditanam dalam hati bahawa saya akan sihat hari ni.. Pagi ni nak breakfast nasi lemak…

Tapi lepas bangun.. Solat.. Minum teh, makan biskut dan makan ubat.. Saya muntah dengan banyak sekali.. Huhuhu dan kemudian saya gagahkan juga sidai kain dan sebagainya.. Tapi kenapa… Kenapa badan ini lemah begini??

Ya Allah.. Aku nak jadi bakal ibu yang gembira berada dalam keadaan ini. Tak nak jadi bakal ibu yng lemah mcmni.. Lansung tak happy… Setiap masa rasa nak nagis je… Huhuhu

Mama kata jangan nagis.. Tak baik.. Tapi aku dah tak mampu.. penat sangat.. Tenaga takde sebab tak makan..bukan aku tak paksa makan, aku cuba makan, minum air makan roti makan pisang..tapi setiap kali masuk semua keluar balik.. Sampai yg tak masuk pun keluar.. Apa cerita..

Aku tak menyesal.. Aku bersyukur.. Tapi kenapa sebegini ujian yang diberikan.. 3 minggu dah.. Dr kata selalunya by 12 weeks dah stop.. Thats mean ada 5 minggu lagi.. Paling minimum tu.. Huhuhu

YA ALLAH BERILAH AKU KEKUATAN YA ALLAH.. PELIHARALAH KANDUNGAN KU DAN PERMUDAHKANLAH URUSAN KU..

Categories: I,Myself n Me
  1. sapa kah lagi....
    April 26, 2013 at 11:11 am

    ok lah tu…km dulu sampai semput x leh mkn….ok lah tu chaq ada kesihatan yg elok..x bersangkut penyakit lain….chaq cuma enjoy kan jer…sb semua tu bkn semua org kn…bila dah lama esok…mesti jd pengalaman…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s