Home > I,Myself n Me > Apabila nikmat ditarik

Apabila nikmat ditarik

Mungkin entri kali ni pun agak gloomy lagi..

Dah 3-4 minggu Allah menarik nikmat makanan dari diri ini… Badan dah lembik.. Tenaga pun dah semakin kurang.. Kerana bimbangkan baby, aku paksa diri makan.. Tapi setiap kali muntah.. ya Allah.. Penatnya..

Semua org suruh pi hospital lagi skali.. Tapi aku dah TRAUMA nak masuk wad.. Sangatlah tak best, dengan makanan yg tak best, nurse yg suka bising dan tak puas hati dgn roaster depa… Mengadap dinding tak tau nak buat apa.. Huhuhuhu janganlah aku masuk wad lagi..

Ya Allah, berilah kekuatan kepadaku menempuhi ujianMU ini.. Berilah keredhaan kepada diriku menumpuh unian ini Ya Allah.. Aku ni insan yang sangat lemah.. Dengan ujian sedikit ini pun aku seperti tidak tertanggung.. Mohon kekuatan dariMU ya Allah.

Apapun.. Permudahkanlah urusanku dan semoga baby ni membesar dengan sihat dan lahir dengan selamat…

Categories: I,Myself n Me
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s