Home > I,Myself n Me > Result review…

Result review…

Seminggu ni adalah sesi review dengan Doktor pakar yg in charge pasal iols..
Start dgn review ibu mengandung (antenatal) – BP ok tapi gula tinggi plak +2 katanya.. Hmm semoga tak kena diabetis masa mengandung ini..

Then review medikal… Platlet. Asih rendah =60 shj bacaanya.. Tapi result dari australia kata tak dem masalah antibodi dlm platlet.. Maknanya bukan ITP.. Bukan antibodi iols menyerang darah sendiri… Tapi menjadi misteri pulak apa yg menyebabkan platlet jadi serendah itu..

Then Radiology… Ultra sound hati pasal ketumbuhan/bisul dlm hati yg depa nampak hari tu…
Bisul tu mash ada kali ni berubah skit dah tak warna jernih.. Then jumpa satu ke bbrp lagi yg bersaiz kecil kat hati… Hmm apalah kenanya ni… Kena tunggu keputusan surgical apa depa nak buat dgn bisul2 no… Huhuhu sangat susah hati sebab tatau apa punca benda ni.. Dan apakah kesannya pada my dear baby… Pada diri sendiri yg pasti menjadi semakin lemah dan tak larat je..

Semoga segalanya dipermudahkan….

Categories: I,Myself n Me
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s