Home > Hubby n Me > Tangguh lepas deliver

Tangguh lepas deliver

Ok.. Tadi dah call Dr hisham… Confirm nak tangguh treatment/monitor hati lepas deliver.
Incik suami tak kasi buat MRI sebab bimbang baby terjejas dan dia yakin.. Semua yg berlaku ni adalah kerana iols mengandung bukan sebab lain

Sebagai isteri, iols ikut keputusan suami selagi… Iols pun harap its not penyakit yg merbahaya tu.. Harap ia sebab pregnancy jugak…

Dr hisham kata, after deliver, call dia semula then walk in je ke hospital putrajaya.. Tak payah schedulu appt sekarang.. Ok thanks Dr kerana memahami…

Kepada yg membaca entri ni…. Doakan semoga semua ok ye.. Iols risau gak andai apa yg Dr takutkan tu benar..tapi demi zuriat sendiri… Ku tempuhi juga….

Categories: Hubby n Me
  1. Effi
    July 2, 2013 at 4:11 pm

    aritu, masa borak dgn muazlinda pun dia kata mak dia penah gugur coz masa ngandungkan arwah abg dia, mak dia buat mri kt kepala. N bila tgk jenazah bila keluar pun, cacat jadi nya. So, effi pun sokong agar anis buat lps dh deliver.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s