Home > I,Myself n Me > I’m like the daughter in law in the movie

I’m like the daughter in law in the movie

Have you seen “what to expect when you are expecting” ?

Tertgk preview citer ni kat astro.. Then cari cerita ni tgk… Dlm citer ni kisah tentang pregnancy… Ada yg senang, ada yg susah, ada yg tak boleh dan sebagainya…

The thing is… I related myself to the daughter in law… Setakat ni pengalaman saya mengandung is sama (or might be worse given the time in ward and all the medical issue) seperti the daughter in law.

1. Tired ALL the time
2. The quote yg paling disukai ” honey I feel like punching you but I love you too much to do it” – I feel that
3. Panas sepanjang masa..
4. No bladder control
5. Tak de selera nak makan walaupun lapar so makan je tanpa rasa nikmat kenyang dan puas😦

Cuma harapan saya.. Biarlah saya bersalin semudah the mother in law sebab dgn isu medical yg ada… I could not be operate and.. Not too sure I have the energy if its take too long…

Apa pun.. Itu kisah 4-5 bln lg.. For the time being.. Mari kita tempuhi ramadhan ini dengan sebaik mungkin.. Cuba jgn tinggai puasa banyak sgt ok🙂

Categories: I,Myself n Me
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s