Home > I,Myself n Me > Monthly checkup

Monthly checkup

Tadi pi monthly checkup kat persint 11. Alhamdulillah.. Heartbeat baby bagus.. Gerak2 pun ok… Maknya… Gula semua ok.. Seperti biasa platlet dan hb memang rendah lah..

Staff nurse tanya ” hb puan ni rendah la.. Puan puasa ke?”
Huhuhu… Saya pun menjawab dengan pantas… “tak..saya tak puasa pun” erkk pastu mcm malu plak kat nurse hehe

Pastu nurse kata ” xpe takyah puasa kalau dah tak larat, lgpun reading puan rendahlah”.

Anyway.. Yang penting gula tak tinggi so takle kena minum air gula or check selalu.. Minggu 28 nanti kena minum air gula lagi…

Cuma satu kemusykilan iols…. Nape next appointment adalah 2 minggu lagi… Bukan kalau kandungan 7 bln ke atas je ke org jumpa dua minggu skali?

Kandungan iols baru 5 bln setengah…

Categories: I,Myself n Me
  1. sapa ka lagi
    July 16, 2013 at 9:03 pm

    sebab chaq punya hb kot…kalau ada masalah mmg jadi 2 minggu pon…

  2. ans78
    July 16, 2013 at 9:09 pm

    Owh ye ke.. Hmm tu yg heran… Malas betul nak check up setiap 2 minggu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s